Jobb i RailCap

Er du den vi leter etter?

Vi ser etter engasjerte, positive og fleksible kandidater som vil være med og utvikle selskapet.

Vi er et nyetablert foretak som ønsker oss flere dyktige medarbeidere. Vi ser etter engasjerte, positive og fleksible kandidater som vil være med og utvikle foretaket til en vesentlig kvalitetsleverandør av tjenester til en norsk jernbane i vekst.

Fremtiden i RailCap AS blir spennende for kandidater som ønsker å kombinere en sterk jernbaneteknisk bakgrunn med ledelse av entreprenør- eller byggherreaktiviteter. Vi ønsker å utvikle et sterkt faglig miljø for planlegging og ledelse av aktiviteter i ulike faser av prosjektgjennomføringen. Hovedvekten vil i en startfase være rettet mot prosjekt- og anleggsledelse. Våre kunder er jernbanetekniske byggherrer, etablerte entreprenører og utenlandske foretak med nye ambisjoner i det norske jernbanemarkedet.

Vi tror at riktige kandidater for ansettelse i RailCap AS har en bakgrunn fra ett eller flere av følgende områder:

  • Prosjektplanlegging.
  • Prosjektledelse.
  • Anleggsledelse.
  • Signal-, KL- eller Banemontør.
  • Signal-, KL- eller Baneingeniør.

Kontakt oss

Om du har en bakgrunn som ikke helt samsvarer med det ovenfornevnte, men som du tror kan være av interesse for RailCap AS, setter vi pris på å høre fra deg. Foruten gode betingelser ved ansettelse, vil riktige kandidater få muligheter til å forme og utvikle et foretak i vekst.
Er du interessert, kontakt:

Are Sandersen

E-post: post.railcap@nrcgroup.no
Tlf: 916 71 627